Kontakt för unga vuxna

LÄS MER

Om du är ung vuxen 20–29 år och saknar någon kontakt med myndighet eller annan kommunal verksamhet, finns möjlighet till stöd via Samverkan Västervik ung.

Ibland kan vi behöva stöd och råd i vår vardag, av olika skäl. 
Som ung vuxen och anhörig till unga vuxna kan du behöva någon att bolla tankar kring nu läget, framtid, hälsa, ekonomi, arbete, praktik, studier eller andra funderingar.
Det kan vara något som hänt eller något du undrar över.

Med den här tjänsten kan du som ung vuxen och anhörig till ung vuxen komma i kontakt med oss på Samverkan Västervik ung.

Samverkan Västervik ungvuxen ger råd och stöd i vardagen för Unga vuxna 20-29 år. Här kan du läsa mer om Samverkan Västervik ung.
( https://vastervik.se/Naringsliv-och-arbete/jobb-praktik-och-arbetsmarknadsinsatser/Arbete-och-insatser-for-ungdomar-och-unga-vuxna/ )


Du väljer hur du vill ha kontakt.
Du kan välja om du vill logga in med BankID eller inte.
Om du har BankID och loggar in med det, kan vi ha en dialog med dig direkt här i tjänsten.
Om du inte loggar in med BankID så väljer du om vi ska kontakta dig med SMS, e-post eller ringa.
 

Fråga om inloggning

Om du loggar in så kan vi förifylla frågor med uppgifter vi hämtar från andra system t.ex. Skatteverket.

Du väljer hur du vill ha kontakt.

Vill du skriva till oss inne i e-tjänsten loggar du in med din e-legitimation. Då är det bara du som kan se vad vi skriver till varandra. Du väljer om du vill ha ett mail eller SMS varje gång vi svarar dig, men det kommer inte stå mer än att du fått ett nytt meddelande från oss.

Om du inte loggar in med en e-legitimation så väljer du om vi ska kontakta dig via SMS, e-post eller telefon. Men då kommer du inte att kunna följa ärendet på "Mina Sidor".

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa