Intresseanmälan till stödgrupper hos Familjeenheten

LÄS MER

 

I Västerviks kommun finns stödgrupper för barn, unga, föräldrar och vuxna. De är till för att avlasta, hjälpa och utbilda dig kring föräldraskap, barndom och relationer. Att träffas i en stödgrupp är även hjälpsamt för att minska ensamhet samt att öka känslan av samhörighet och gemenskap.

Här kan du läsa mer om det stöd som finns i din kommun.


Efter att du har anmält ditt intresse kommer Familjeenhetens stödgruppssamordnare att ta kontakt med dig. Intresseanmälan är inte bindande. 

Du kan välja att logga in med din e-legitimation, då hämtas dina personuppgifter automatiskt. Om du inte har möjlighet att använda e-legitimation fyller du i dina uppgifter manuellt.


För akuta situationer
Behöver du akut socialt stöd så ringer du kommunens växel för att bli kopplad till någon du kan prata med. Telefon: 010-355 40 00
Vid akuta ärenden kontakta SOS alarm. Telefon: 112
 

 

Fråga om inloggning

Om du loggar in så kan vi förifylla frågor med uppgifter vi hämtar från andra system t.ex. Skatteverket.

Du väljer hur du vill ha kontakt.

Vill du skriva till oss inne i e-tjänsten loggar du in med din e-legitimation. Då är det bara du som kan se vad vi skriver till varandra. Du väljer om du vill ha ett mail eller SMS varje gång vi svarar dig, men det kommer inte stå mer än att du fått ett nytt meddelande från oss.

Om du inte loggar in med en e-legitimation så väljer du om vi ska kontakta dig via SMS, e-post eller telefon. Men då kommer du inte att kunna följa ärendet på "Mina Sidor".

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa