Västerviks Gymnasium - Ansökan om prövning för elever inskrivna vid Västerviks Gymnasium

LÄS MER

Du som är elev i gymnasieskolan har rätt att göra en prövning för att få betyg i en kurs som du inte har läst eller har fått betyget F i. Du kan göra en prövning i alla kurser, grundskoleämnen och det gymnasiearbete som ingår i din individuella studieplan.

Sista datum för ansökan om prövning för höstterminen är den 30 september och för vårterminen 31 januari.

Du lämnar din prövningsansökan till skolledarassistenten.

Här kan du välja att skriva ut blanketten och fylla i för hand, eller fylla i ansökan direkt i formuläret och sedan skriva ut och signera.

När du använder denna tjänst lämnar du plattformen och du kan tyvärr inte följa ditt ärende via Mina sidor. Vi arbetar för att på sikt även få in denna typ av ärende under Mina sidor.
 

Behandling av personuppgifter
Västerviks kommun behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med en sådan behandling är för att kunna utföra våra tjänster och fullgöra våra skyldigheter gentemot dig. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas så länge Västerviks kommun behöver dem för att kunna utföra våra tjänster och fullgöra våra skyldigheter gentemot dig. Du kan läsa mer om hur Västerviks kommun behandlar personuppgifter på www.vastervik.se/hantering-personuppgifter

 

Ifylld blankett skickas till:
Västerviks Gymnasium
Östersjövägen 6
593 32 Västervik